Home
2015 / Interior Renovation / The main move of the intervention is the opening of the corridor walls to create a new connection and dialogue between the street side and the back side of the apartment, infused by natural light: The entirely new custom kitchen is now visually and physically connected with the dining area. An existing structural post gets exposed and provides support for shelving.
OLD KITCHEN COLLAGE-3003-model-2k-1003-model-2k-8k-10k-7k-9

FLOOR PLANplan prior to renovationFLOOR PLANplan after renovation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s