Home

2013 / Interior Renovation / 3000 sq. ft / Gut renovation of a loft space, equally divided in 2 parts: one residence of a couple with a child on the street side , and an office space in the back. The tight budget suggested the extensive use of exposed plywood on the floor and particleboard for the walls, painted white. The kitchen is open to the large living room, populated with art and a big ficus tree. An existing industrial engine is celebrated in the living room by floor layout and a large skylight above.

map driggsIMG_4196-1Drigs 008Cam_03_06imageCam_01_07IMG_7424sCam_02_08IMG_7428s

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s