Home

2013 / Residence / 95 sq mt / Design of residence extension in the Italian Alps, placed as modern podium for the Art Nouveau existing building. The extension floor layout plays with the magnificent views of the valley, while solar and photovoltaic technology take advantage of the full south exposure of the property,

map magninetPanoramica Estfoto ovest

vista 1 P1180208Dis ScalaP1010147MAGNINETTE BAGNO-1Pianta colorata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s