Home

2001 / Interior design / 1000 sq mt / Office space for Morola consumer design center, in Milano, Itlay. The projects consists of an millwork monolith that divides the program of the space to create the entry, the open working area, the war rooms, the meeting area and relax rooms. Design, design documentation, construction administration and complete design coordination for the model shop.

map motorolaMotorola-1Motorola_3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s